WEBSITES

WEBSITES

Het beste resultaat met een goede uitstraling

Wees herkenbaar met zowel je huisstijl als je website.

De websites van Smash-on maken indruk. En dat is logisch. Smash-on bedenkt, ontwerpt en bouwt websites met een sterk design, een slimme indeling en optimale vindbaarheid. Zodat jouw klanten altijd een goed en duidelijk beeld van jouw bedrijf, je producten en diensten krijgen. En je snel en beter vinden.

Gebruiksvriendelijkheid van websites is voor ons heel belangrijk. Zoals een logische navigatie die je bezoekers snel naar de gewenste informatie brengt. En een website die op elk beeldschermformaat tot zijn recht komt. Tablet, pc en zeker ook op een mobiel. Want wist je dat 75% van het internet via mobiel gaat!?  En dat Google een responsive website voorrang geeft bij zoekresultaten!? Een responsive website is dus niet langer luxe, maar voor Smash-on een vereiste. Dat realiseren wij met onze responsive websites waarvan het ontwerp altijd volledig aansluit op je huisstijl en alle ruimte biedt om je boodschap optimaal over te brengen. In woord, beeld en geluid, strak, duidelijk en eigentijds! Zodat jij met je website ‘verder gaat’ dan je concullega ‘s waardoor succes niet uit kan blijven.

Website ontwerp

Mag ik u WordPress voorstellen…

Een veilig, stabiel en innovatief onderkomen is net zo belangrijk
als de look & feel van uw website.

Wordpress website

Alle ontwerpen die gedrukt of geprint kunnen worden vallen onder print design. Aan de hand van je wensen ontwerpen wij een uniek en opvallend design, dat staat als een huis! Van concept tot realisatie met behulp van DTP. Illustratie, foto  en tekst. Iets naar links of naar rechts… spelen met beeld, kleur en vorm, dat is onze passie!

Advertenties, flyers, posters, brochures… om wat voor uitingen het ook gaat, Smash-on gaat graag voor je aan de slag. We helpen je een communicatiemiddel te maken waarin je boodschap optimaal tot zijn recht komt. Met als doel dat  je product, dienst, bedrijf of organisatie zichzelf hiermee verkoopt. Wij geven ideeën vorm. Wat kunnen we voor jou doen?

Non-stop genieten van een up-to-date website

Hoe fijn is het om te weten dat uw website continue geüpdatet blijft,
zowel technisch als uw content.

Met je website wil je geen technisch gedoe! Je wilt gewoon dat alles werkt. Snel en veilig, 24 uur per dag, week in week uit. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om het technisch onderhoud zelf te doen. Of je kiest voor Smash-on. Wij ontzorgen bij het onderhouden van je website. Dat is sneller en efficiënter.

Op die manier ben je gegarandeerd van een up-to-date content management systeem dat werkt met de laatste updates en de meest recente plug-ins. Indien plug-ins verouderen en daardoor niet meer of niet meer goed passen bij je website, zoeken wij een geschikt alternatief, zodat je website voor al je relaties optimaal bruikbaar is èn blijft!

In het onderhoud kunnen we desgewenst ook back-up faciliteiten opnemen. Mochten er zich bij je provider of ergens anders problemen voor doen… Smash-on kan dan je webruimte, database en e-mail verkeer tot maar liefst 14 dagen terug zetten. Dat is toch een geruststellende gedachte.

Website onderhoud

Hebben wij u overtuigd?