GRAFISCHE VORMGEVING

GRAFISCHE VORMGEVING

Je wilt een positieve indruk maken

Val daarom op met een goed logo ontwerp en een bijpassende huisstijl.

Smash-on ontwerpt je logo en maakt hieromheen een complete huisstijl. Denk bijvoorbeeld aan briefpapier, visitekaarten, enveloppen…

Sierlijk of trendy, stoer of strak. Je logo laat zien wie je bent. Waar jouw organisatie of bedrijf voor staat. Daarom is het belangrijk dat je logo past bij wie je bent. Herkenbaar is en opvalt tussen de rest. Omdat te bereiken luisteren we eerst naar jouw verhaal, jouw wensen.

Dan gaan we brainstormen en komen aldus tot een concept.  Dit vatten we samen in kleur en vorm. Tot een herkenbaar en passend geheel. Als je tevreden bent over het eindresultaat, dan maken we rondom en met dit logo een huisstijl. Visitekaartjes, briefpapier, wat je ook maar wenst en nodig hebt.

Maak je indruk tastbaar

Een combinatie van de beste kwaliteit materiaal en veelzijdige inzetbaarheid,
zorgt voor een ideaal eindproduct!

Alle ontwerpen die gedrukt of geprint kunnen worden vallen onder print design. Aan de hand van je wensen ontwerpen wij een uniek en opvallend design, dat staat als een huis! Van concept tot realisatie met behulp van DTP. Illustratie, foto  en tekst. Iets naar links of naar rechts… spelen met beeld, kleur en vorm, dat is onze passie!

Advertenties, flyers, posters, brochures… om wat voor uitingen het ook gaat, Smash-on gaat graag voor je aan de slag. We helpen je een communicatiemiddel te maken waarin je boodschap optimaal tot zijn recht komt. Met als doel dat  je product, dienst, bedrijf of organisatie zichzelf hiermee verkoopt. Wij geven ideeën vorm. Wat kunnen we voor jou doen?

Hebben wij u overtuigd?